
سید مهدی محصل روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار نگاه قم نو، این داروها که در کمیته تخصصی مدیریت درمان استان به تصویب رسیده است، در مراکز درمانی تامین اجتماعی توزیع و براساس نسخ صادر شده به بیماران ارایه میشود.
وی توصیه و درخواست کمیته درمان مدیریت درمان استان را تجویز منطقی دارو عنوان کرد و یکی از راههای افزایش خدمات تخصصی دارویی به بیماران در مراکز درمانی تامین اجتماعی را تجویز منطقی دارو دانست.
وی در ادامه با ارایه عملکرد یک سال گذشته، افزود: از این مبلغ، ۵۳۱ میلیارد تومان برای درمان مستقیم و یکهزار و ۳۰ میلیارد تومان برای درمان غیرمستقیم هزینه شده است.
به گفته وی؛ پارسال ۲ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۴۴۲ بار مراجعه به مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی در قم صورت گرفته که ۲ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۲۳۹ به صورت سرپایی و ۱۱ هزار و ۲۰۳ مورد نیز بستری بوده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی قم گفت: در یک سال گذشته یک هزار و ۵۶۱ میلیارد تومان برای درمان مستقیم و غیرمستقیم افراد تحت پوشش تامین اجتماعی در این استان هزینه شد.
محصل افزود: از این مبلغ، ۵۳۱ میلیارد تومان برای درمان مستقیم و یکهزار و ۳۰ میلیارد تومان برای درمان غیرمستقیم هزینه شده است.
مدیریت درمان استان قم در چهار مرکز درمانی بیمارستان امام رضا(ع)، پلی کلینیک بوعلی، پلی کلینیک ۲۲ بهمن و پلی کلینیک دکتر غرضی به بیماران تحت پوشش تامین اجتماعی بر اساس داروهای موجود خدمات دارویی رایگان ارائه مینماید.
سازمان تامین اجتماعی در استان قم ۸۶۵ هزار بیمه شده دارد.
https://negaheqomeno.ir/?p=15655