×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

امروز : شنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Saturday, 17 May , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تاکید رییس جامعه مدرسین بر تقویت بنیان های اعتقادی در جامعه

به گزارش نگاه قم نو، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار معاون اول رئیس قوه قضائیه و معاونین پیشگیری دادسرای ویژه، افزود:‌ اگر امر به معروف و نهی از منکر به معنای کامل ترویج پیدا کند، موجب پیشگیری از وقوع جرم و رشد و تعالی جامعه خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز قشر روحانیت مظلوم است، عنوان کرد: فقر مشکلات بسیاری برای طلبه‌ها به وجود آورده‌است و باید در رسیدگی مسائل طلاب، شرائط زندگی آنان را هم در نظر بگیریم و سعی کنیم که در اولیات زندگی نمانند.

وی گفت:‌ نفس وجود دادگاه ویژه روحانیت، جنبه پیشگیرانه دارد و موجب صیانت از روحانیت است.

حسینی بوشهری ادامه داد: همان‌طور که آیات نهی از منکر قرآن کریم در پرهیز دادن از گناه جنبه بازدارندگی دارند، جایگاه دادسرای ویژه موجب می‌شود که افراد بیشتر نسبت به رفتار خود و حفظ زی طلبگی مراعات داشته باشند.

امام جمعه قم در ادامه با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای جلوگیری از وقوع جرم گفت:‌ درگام نخست باید تدابیری بیاندیشیم که افراد مرتکب جرمی در جامعه نشوند تا نیاز به ورود به دادسرا و دادگاه نباشد.

وی با اشاره به روند پذیرش طلاب جدید گفت: باید دقت‌های لازم از زمان گزینش طلاب انجام شود و این بخش مهمی از کار برای ورود به حوزه‌های علمیه است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه در عرصه پذیرش و گزینش هرچقدر درست‌تر اقدام کنیم، خروجی بهتری خواهیم داشت، یادآور شد: اگر تعداد پذیرش پایین باشد ولی افراد پذیرش شده، بهترین‌ها باشند، موفق خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه آگاهی بخشی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، بیان کرد: اگر آگاهی بخشی صورت گیرد، بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد و فضای معنوی بیشتر در حوزه‌های علمیه و روحانیت حاکم خواهد شد و در این صورت است که می‌توانند برای جامعه الگو باشند.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه معاونت‌های پیشگیری باید با شناسایی دشمنان، موانع سر راه روحانیت را برطرف کنند، ابراز کرد: دشمن دام‌های بسیاری در اختیار دارد و شناخت توطئه‌های آنان و آگاهی بخشی نسبت به آن‌ها، این معضلات را از بین خواهد برد.

وی اظهار کرد: پیشگیری دارای دو جنبه است. نخست پیشگیری از وقوع یک جرم و در مرحله دوم، جلوگیری از گسترش جرمی که نشانه‌هایی از آن دیده شده‌است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه امروز قشر روحانیت مظلوم است، عنوان کرد: فقر مشکلات بسیاری برای طلبه‌ها به وجود آورده است و باید در رسیدگی مسائل طلاب، شرائط زندگی آنان را هم در نظر بگیریم و سعی کنیم که در اولیات زندگی نمانند.

شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه، معاون اول رئیس قوه قضائیه ضمن ارائه گزارشی اظهار کرد: برنامه‌های متنوع آموزشی در یک همایش سه روزه بررای معاونین پیشگیری دادسرای ویژه روحانیت برگزار شده‌است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق اضافه کرد: حدود ۴۰ درصد از پرونده‌هایی که در گذشته ثبت کیفری می‌شد، توسط معاونت‌های پیشگیری حل شده است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد حمایتی نسبت به طلبه‌ها داریم، مطرح کرد: امروز مظلوم‌ترین قشر در نظام جمهوری اسلامی طلاب هستند و باید از آن‌ها حمایت داشته باشیم.

وی در پایان تاکید کرد: امروز رویکرد دادسرای ویژه صلح و سازش و حمایت است و در همکاری کامل با حوزه‌های علمیه قرار داریم.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.