
به گزارش نگاه قم نو، علیاصغر ولی روز سهشنبه در آیین بررسی مشکلات صنعت چوب و مبلمان و تجلیل از پیشکسوتان این صنعت، افزود: صنعت چوب و مبلمان قم در بین خوشههای تخصصی صنعتی، بالاترین میزان اشتغال این استان را به خود اختصاص دادهاست.
وی با تاکید بر اینکه یکی از مزیتهای نسبی استان قم تولید محصولات خام است، ادامه داد: خام فروشی تاکنون ارزشافزوده لازم را برای قم به وجود نیاورده و برای ایجاد ارزشافزوده موردنظر از این صنعت باید زنجیره تولید این محصول تکمیل شود.
ولی بابیان اینکه رونق صادرات نیازمند کارگروهی تولیدکنندگان است، اظهار داشت: فعالان این صنعت با حضور در نمایشگاه داخلی و بینالمللی به دنبال بازارهای جدید صادراتی باشند و به وضع موجود بسنده نکنند.
مسوول توسعه خوشه چوب و مبلمان قم گفت: سهم صادرات قم از صادرات ۵۰ میلیون دلاری چوب و مبلمان کشور کمتر از یکمیلیون دلار است این در حالیست که قم قطب تولید چوب و مبلمان ایران است.
بخش صنعت از جمله حوزههای پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحدهای تولیدی مطرح است که بههمین منظور اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاههای اجرایی استان موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال میکند.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
https://negaheqomeno.ir/?p=13148