
به گزارش نگاه قم نو، علیاصغر رنجبر روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه یکی از عوامل اصلی بزهکاری بیکاری است، افزود:یکی از ابزارها در حوزه اصلاح و تربیت توانمندسازی زندانیان و حرفه آموزی برای بازگشت آنها به اجتماع است.
وی با بیان اینکه اشتغال صنعت محور یکی از اولویتهای این اداره کل است، ادامه داد: چندین خط تولید مایع ظرفشویی، کارگاه نیرو موتور، خط تولید آبگرمکن و لباس شویی، صنعت مبلمان در زندانهای قم فعال است.
به گفته وی؛ یکهزار و۴۶۷ نفر از مددجویان در داخل کارگاههای زندان یا موسسات خارج از زندان مشغول به کار هستند.
وی تاکید کرد: زندانیان در کنار آموزشهای فنی و حرفهای و دریافت مدرک حرفه آموزی میتوانند بعد از اتمام محکومیت در جامعه مشغول به کار شوند و برای اجتماع و خانواده مفید باشند.
وی اضافه کرد: بسیاری از افرادی که الان در زندان کار میکنند، پس از اتمام حبس با همین شرکتها در بیرون از زندان همکاری مینمایند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سال گذشته حدود ۲۳۹ نفر از زندانیان در جرایم غیرعمد با حدود ۱۲۶ میلیارد تومان بدهی با کمک مددکاری زندان، خیران و شورای حل اختلاف آزاد شدند.
رنجبر با بیان اینکه ۴۵۰ نفر از زندانیان در مدارس قرآنی شرکت میکنند، یادآور شد: استان قم ۱۸ مقام برتر در مجموعه زندانهای کشوری به دست آورده است. اخذ رتبه اول کشور در خصوص ریشه کنی بی سوادی و همچنین راه اندازی سرای آرامش در زندانهای قم از دیگر اقدامات است.
وی بیان کرد: مرکز خدمات اجتماعی اداره کل در این زمینه فراهم کرده است که ضمن ارائه خدمات و حرفه آموزی زندانیان میتوانند با ارائه این مدارک به بانکها وامهایی را دریافت کنند.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی تربیتی قم بار دیگر ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه تصریح کرد: امیدواریم با اقدامات و تدابیر انجام شده شاهد کاهش نرخ جمعیت کیفری باشیم.
https://negaheqomeno.ir/?p=14857