×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

امروز : یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 18 May , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
۳۰ نانوایی در قم نان سبوس‌دار تولید می‌کنند

به گزارش نگاه قم نو، حجت‌الاسلام اسماعیل حسینی مقدم روز دوشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، افزود: ۱۶ درصد این مصوبه بر زمین مانده است و باید اجرایی شود.

وی تاکید کرد: مجوز نانوایی‌هایی که داوطلب پخت نان سبوس‌دار هستند باید در مدت زمان کوتاهی صادر شود.

معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: اداره غله مکلف است در زمان محدودی مصوبه تهیه ۲۰ درصد نان قم از آرد سبوس‌دار را به‌طور کامل محقق نماید.

حجت الاسلام حسینی ادامه داد: بر اساس مصوبه، باید تا پایان سال گذشته تولید نان کامل ۲۰ درصد می‌شد، ولی چهار درصد محقق شده است.

بخش عمده ویتامین‌های گروه بی و املاح معدنی گندم همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم در سبوس موجود است؛ با توجه به پژوهش‌های متعدد انجام شده سبوس غنی‌ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می‌شود و فواید متعددی به دنبال دارد؛ در دهه گذشته فواید فراوان نان سبوس دار اثبات شده بود و این ماده به عنوان یک داروی موثر طبی برای بیمارانی که همیشه از مساله یبوست یا اختلالات روده بزرگ رنج می برند، شناخته شد.

پنج کارخانه تولید آرد در قم فعال است و میزان آرد مصرفی نانوایی‌ها در این استان در هر ماه بیش از ۱۰ هزار تُن است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.