×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

امروز : یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 18 May , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
افزایش میزان سهیمه نانوایی هایی با پخت نان کامل

سعید محمدی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگارنگاه قم نو، در این رابطه افزود: با توجه به این که مردم حداقل در طول روز یک وعده نان مصرف می‌کنند، با جدیت به دنبال آن هستیم که درصد سبوس موجود در نان مصرفی مردم استان قم را با همکاری زنجیره تامین نان کامل افزایش دهیم، چرا که این ماده نقش تعیین کننده‌ای در حفظ سلامت آنان دارد.

وی با تاکید بر تقویت انگیزه نانوایان استان برای پخت نان کامل ادامه داد: در این راستا از مشوق‌های مختلفی همچون افزایش میزان سهیمه و نرخ جداگانه، برای نانوایانی که ۱۰۰ درصد نان کامل پخت می‌کنند، استفاده کردیم.

وی با اشاره به این که اجرای طرح پخت نان کامل علاوه بر شهر قم در همه مناطق استان نیز دنبال می‌شود،‌ ادامه داد: نانوایانی که در راستای ارتقا سطح سلامت مردم، علاقه‌مند هستند نان کامل پخت کنند به اداره کل غله و خدمات بازرگانی مراجعه نمایند تا با انجام فرآیندهای لازم،‌ آرد مورد نیاز برای پخت نان کامل در اختیارشان قرار گیرد.

به گفته مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم؛ ۴۰ واحد نانوایی در شهر قم نان کامل که به دلیل داشتن سبوس بالا دارای خواص فراوان برای حفظ سلامتی است، پخت می‌کنند.

محمدی با اشاره به این که پخت نان کامل شرایط خاصی دارد، افزود: نانوایانی که علاقه‌دارند نان کامل پخت و به مردم عرضه کنند برای برخورداری از مشوق‌های اعلام شده، باید تمام استانداردهای مورد نظر اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم را که در راستای حفظ سلامت شهروندان تعیین شده، رعایت کنند.

وی افزود: با پیش‌بینی‌های انجام شده و تامین آرد مورد نیاز در همه مناطق و محلات شهر قم، حداقل یک واحد نانوایی به عرضه نان کامل با درصد سبوس بالا می‌پردازد و مردم می‌توانند این نوع نان را بدون افزایش قیمت نسبت به نوع معمولی دریافت کنند.

نان کامل به دلیل حضور پوسته دانه و املاح موجود در آن، نان کامل به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی و فیبر در رژیم غذایی مفید است.

نان قهوه‌ای به نانی گفته می‌شود که از آرد گندم سبوس‌دار تهیه شده باشد. به عبارتی دیگر در مراحل تهیه آرد مورد نیاز نان قهوه‌ای، سبوس آرد گندم گرفته نمی‌شود و سبوس که سرشار از فیبر و ویتامین‌های گروه B می‌باشد، دست نخورده باقی می‌ماند.

نان کامل به دلیل داشتن پوسته و لایه خارجی غله، منبعی عالی از فیبر غذایی است. فیبر غذایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و کنترل سطح قند خون بسیار مهم است. مصرف نان کامل به عنوان یک منبع غنی از فیبر، می‌تواند به بهبود سلامت گوارشی و کاهش خطر بیماری‌های مزمن کمک کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.