
احمدرضا اجتهادی روز سه شنبه در گفتوگو باخبرنگار نگاه قم نو، افزود: با شروع به کار دولت سیزدهم، نهضت و جهاد مدرسه سازی در کشور و البته در قم، حیات ویژهای یافت که آمار، بیانگر جهش خیره کننده در این عرصه است.
به گفته وی؛ در سال ۱۴۰۲ نیز به همت مجمع خیرین مدرسه ساز استان و دست اندرکاران اداره کل نوسازی مدارس استان، ۲۴۰ کلاس درس ساخته شده و به بهره برداری رسیده است.
وی استان قم با حدود ۳۰۰ هزار دانش آموز و هفت هزار کلاس درس را سومین استان پُرتراکم دانش آموزی در کشور عنوان کرد و گفت: این تراکم دانش آموزی در سالهای اخیر با رشد جمعیت استان و همچنین افزایش مهاجرت به قم، بیش از پیش شده است.
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان قم، تاکید کرد: تراکم موجود در مدارس قم و همچنین پیش بینی افزایش جمعیت و مهاجرت ایجاب میکند تا به لزوم افتتاح معبرهای جدید اعتباری برای نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم از مسیرهای مختلف مانند صندوقهای ملی مسکن، اعتبارات محرومیت زدایی و همچنین مولدسازی بیندیشیم که این مهم در دستور کار همیشگی این اداره کل قرار دارد.
۳۰۵ هزار دانشآموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یکهزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.
۵۶ درصد دانشآموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفهای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیشدبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل میباشند.
۹۵ درصد دانشآموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل میکنند. ۵۰.۴ درصد دانشآموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.
https://negaheqomeno.ir/?p=13101