
منصور دیان اردستانی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگارنگاه قم نو، افزود: اصلاح ساختار یکی از مهمترین موارد برای افزایش بهرهوری در واحدهای مرغداری است که در همین ارتباط طی سهسال گذشته این کار در ۱۵۰ واحد مرغداری استان انجام گرفت.
وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی قم برای افزایش واحدهای مرغداری در زمینه تولید مرغ گوشتی برنامههای حمایتی متنوعی را تدارک دیدهاست، اضافه کرد: افزایش تعداد واحدهای مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویتها برای جذب سرمایهگذاران در حوزه کشاورزی قم است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم، اضافه کرد: تسهیل در فرآیند تخصیص زمین مورد نیاز سرمایه گذاران برای ایجاد واحدهای جدید و بزرگ پرورش مرغ گوشتی از جمله این اقدامات به شمار می رود.
به گفته این مقام مسئول؛ همچنین طی مدت یاد شده ۲۳ جلسه و همایش پیرامون راهکارهای استفاده از بقایای کشاورزی در خوراک دام با حضور کشاورزان و دامداران در قم برگزار شده است.
وی ادامه داد: بهرهبرداران این بخش توانستهاند علاوه بر تامین نیاز بازار استان، مازاد تولید خود را به سایر استانها و حتی خارج از کشور صادر کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم، تاکید کرد: در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش مییابد.
دیان اردستانی در پایان با بیان اینکه در زمینه واحدهای مرغداری مرغ تخمگذار و تولید تخممرغ نیز ظرفیت استان قم بسیار چشمگیر است، گفت: در همین رابطه از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این عرصه حمایت میشود.
https://negaheqomeno.ir/?p=14800